Pages

Friday, March 9, 2012

So attractive Friday !!

MANO NEW DALYKĖLIS !
Akivaizdus dalykas. ''Ten kur rubai, ten atsiras ir daugybe moterų ''. Čia lyg kaip ir 'priklausomybė'. Vienoms patinka ieškoti rubų visur ,kapstytis po parduotuvių lentynas,o kaii kurioms geriau iškart gaut gražų drabūžį(prie jų ir aš ) ,o mano mama tikriausiai prie tų kurioms patinka ieškoti valandų valandas rūbus ,ir nežiūrėti į laikrodį.
Iškart prie reikalo . Neseniai su mama sedėjom kartu prie kompiuterio . Na kaip visada , ji lankosi 'drabūžių svetainėse' ,na va čia kažkaip ji įsižiūrėjo į sijoną ir marškinius ,man patiko ,jei tai pat .
Vėliau kitą dieną ji užsakė ,o va jau šendien  vakarop gavom ir  siuntinį !
Fainas dalykas ten maišelyje buvo ,akivaizdu.
Nu , nebent tai ,kad sijonas turėjo but 'juodass,bet atsiuntė 'pilka' nors ir jis visai normaliai atrodo  . Matyt klaidą įvėlė pardavėja .O gal tiesiog nebebuvo juodos spalvos  sijonų.gerai ,kad neatsiuntė 'rožinio' ,tuomet aš jo net nesimatuočiau  :)
Maišeli.
marškiniai
 Tai pat , šendien dariau asmeninę fotosesiją . Nors pavasaris ,nu dar ne per šilčiausia lauke. Nu ,bet va vargše mergaitę su suknelę į lauką išstūmiau (juokauju) ji savo noru čia taip.
Iš pradžių klaidžiojom kur kokią vietą rasti ,kad pafotografuot.Nežinau kiek ten kelio nueėjom,bet jau jau spėjau pavargti ir pasakyti. 'čia blogiau už kūno kultūros pamoką' .
Puse kelio tilėjome , nu nes mažai bendravom su tą 'pozuotoja' ( buvo kartu dar mano draugė ).
Kai pasiekėm galutinę vietą, pradėjom fotosesija. Pradžia nekokia, šalta tai šilta .Vos kojų neišsisukom kol į apleistą pastatą užėjom .
Nė ne pastebėjom kaip laikas praėjo .. Išėjom po 13h ,o baigėm viską apie pusė 17h. Linksmai pabuvom .
    Dabare sėdžiu ir koreguoju nuotraukas,jų daug ,tik keleta spėjau pakoreguoti .
Tai ir įkelsiu dabar tikriausiai pora  :)




2 comments:

  1. Fotogeniška tavo draugė:) O šiaip labai įdomus blog'as, mielas toks :)

    ReplyDelete
  2. Ačiū : )
    Malonu,kad taip manai !^^

    ReplyDelete