Pages

Friday, July 20, 2012

Brr,tikrai,damn.

Jei neklystu dabar jau liepos vidurys . Jis mane gasdina tiek orais ,tiek artėjančia mokykla.
Labai tikiuosi,kad pasikeis orai , nes čia ne vasarą, o rudenį primena. Taip neturėtų būti.O jus lietaus mylėtojai , baikit norėt lietaus, per lietų gadinama vasarą, sulaukit rudens tada ir džiaukites tuom lietum !!

      Vakar beroc , atvažiavo draugė,nes pasiūliau pasivažinėt dviračiais , taigi kai visada aš su mama  ką nors ne tą leptelim ,gal tiksliau ant prikolų stūmiam ,ar ką šeip pasakom viena ant kitos, draugė išgirdo ,ir pasakė 'kokie pas jus santykiai ''(ne gerąją prasme) . O mes su mama pasižiūrėjom tik į ją ir nieko nesakom. LOL
 Pasivažinėjom dviračiais , keikėm mokyklą, kaikuriuos žmones, planus vasaros  ir šeip apie niekus kalbėjom.Namo grįžus pradėjo kaip iš kibiro pilti lietus .
 Po poros valandų su mama žiūrėjau serialą įdomu, juokinga tokį . Viskas vyksta ligoninėje ir šeip viskas su ja susije . !Bežiūrint tą serialą , aš kažkaip atspėju įvykius kas bus toliau , čia geras . : DD
Buvo juokinga, kai vyras eina gatve nuogas, o pasirodo jis buvo lunatikas ir šoko nuo gaisrinės kopečių ar ko ten į kartonines dėžes .O pabūdes nieko neatsiminė . xoxo.
Serialas vadinasi  :
'' Gailėstingumo ligoninė\Mercy. ''-iš pavadinimo neatrodo įdomus ,bei juokingas, bet tik taip atrodo . ( :

2 comments:

  1. man rodos tą mercy rodo per tv1 :D
    na bet vis vien faina su dviračiai pavažinėti, o jei dar mokyklą prakeikėt tai spaudžiu dešine :DD

    Jooo orai tai nekokie 100% pritariu ;\

    ReplyDelete
    Replies
    1. o ne per lnk ?:D highfive, girl !!! :) nuo sekmadienio sakė gerės,pažiūrėsim kaip čia bus : )

      Delete