Pages

Thursday, January 12, 2012

Early gift

Gimtadienis tik 15 sausio ., bet mama nesulaukė jo ir vakar padovanojo dvi knygas, manyčiau įdomias.Aww , gerūlės. Dar tik pradėjau skaityti...(aišku į šulę reikia,tai nelabai išeis kasdien paskaityt..) Yra trys dalis,bet kolkas užteks dviejų.))

Knygą apie  :


Tai galbūt pasakojimas apie ateitį. Apie naują žmonių kartą, kuri nutaria atsikratyti praeities klaidų. Miestai tampa ekologiški, naudojami atsinaujinantys energijos šaltiniai, visur daug žalumos, mašinos skraido oru... Nelieka negražių žmonių, nes sulaukus šešiolikos visiems jaunuoliams atliekama operacija, netobulus ir bjaurius paverčianti gražuoliais. Jie gyvena linksmai, nežino, kas yra konkurencija ir pavydas.
Dvi draugės Talė ir Šėja skirtingai vertina jų laukiančią grožio operaciją. Šėja nusprendžia išsaugoti savo veidą ir pabėga į maištininkų miestą. Talė blaškosi, - jos ištikimas vaikystės draugas ir mylimasis jau ten, gražuolių mieste, ją kankina nepakeliamas išsiskyrimas. Prieš pat operaciją Talę netikėtai suima specialiosios tarnybos. Valdžia jai siūlo rinktis: arba rasti savo draugę ir ją įduoti, arba niekada netapti gražuole. Kas laukia Talės Dūmų mieste, ką netikėto ji čia sužinos apie gražuolių pasaulį?.. 

No comments:

Post a Comment