Pages

Tuesday, January 24, 2012

Etikėtė' Žnaibyk man žandus?''

Šendien antradienis, TIK.
Prieš paskutinė pamoka 'techno' baigėsi, išėjom visos į lauką ir iš nieko , sniegų svaidytis pradėjo klasiokės  ir į mane pataikė , tikrai nepasidaviau sviedžiau atgal , poparaliais sniegas juk atsirado ,kai jo taip prašiau , o kai jis atsirado lyg ir nieko gero iš to , nesidžiaugiau juo,bet šendien kaip ir išėjo ,kad šiektiek pasidžiaugau .Kad ir kokia tinginė bebūūčiaūū.Tik ir norėjusi pasakyti vienai klasiokei ' ryk sniegą,moterie ' : DD
             Nebuvo paskutinės anglų pamokos visi patenkinti namo išėjo .Tai vat , visada dieną mums su drauge 'užkliūdavo' žandai mūsų, 'kokia burbūūlė'' , ir žnybt už žandų ,kaip kokį kleckiuką . Siaubas .Viisi žandai raudoni.
Galiausiai  kai važiavom namo , ir tuomet kažkaip gi .. Draugą pažnaibyt sumanėm , jis nieko nenutuokė , ir mes tik iš pasalų 'OP' ir už žandų tampėm , koks raudonas jis pasidarė, slėpėsi po savo kapišonų , tad nematėm kaip ką vėliau užčiuopt.Priisijuokėm tiek daug , raudoni nors šalčio nebuvo visiškai . Išlipdama iš auto nusijuokiau, draugas veidą prie stiklo prispaudes laikė ,vaizdas tikrai juokingas ..
Kitą vertus , girdėjau , na mačiau, kad penktadienį bus šalta , net -21.Bet kas ten žino  , vistiek reikės eit į šulę, nes tyčia pasikeis dar orai..Nelaimė.
 Bet bet , šendien kaip tyčia daug juokiausi , keista net ,kad šulėj su nuotaika įmanoma but man ..Matyt buvo svari priežastys .PENKIOS PAMOKOS.

                                                                                    

No comments:

Post a Comment