Pages

Wednesday, August 15, 2012

Neseniai žiūrėti filmai !

'Step Up Revolution' . Šis filmas labai geras pasirodė. Grojaraštis buvo žiauriai geras. Šoko išvis be komentarų, profai nesveikai . Filmas pastatytas žiauriai gerai  , tokių šokių dar neteko matyt. Visos Step dalys geros, bet šita labiausiai patiko. Flashmobai ,damn . Norėčiau kada sudalyvauti flashbmobe . !!
Patariu pažiūrėti.

 Antra filmas būtų 'Underworld 4.Awakening". Apie vampyrus , ir viena ypač kieta vampyrę. Visas dalys jau esu mačius, šitą jau  paskutinė kurią šiandien jau žiūrėjau.Labai įdomus filmas , visos dalys žiauriai įdomios.Tikiuosi dar bus viena dalis.


Ketvirtasis filmas yra 'Hunger Games'. Šito filmo jau laukiu labai seniai, ir esu skaičiusi visas knygos dalys. Nesveikai geros knygos, ir filmas visai  geras pasirodė . Tik ,kad iš pradžių ,nepatiko kokie buvo aktoriai atrinkti filmui, bet kai pažiūrėjau filmą, visai viskas suėjo  .  Na , bet žinoma, knyga visada geresnė už filmą  !
Būtinai pažiūrėk filmą  ,ir lauk kitų dalių   ! :)

 Trečias yra animacinis  !!Man vienodai  šviečia, man patinka multikai  . Neseniai atsirades animacinis filmas  ' Ice Age: Continental Drift' . Labai nuotaikingas, linksmas animacinis filmas . Kaip ir patys animaciniai herojai,ypač Sidas. haha.  Patariu pažiūrėti.

     

 

4 comments:

  1. Įdomūs filmai! :))

    ReplyDelete
  2. Hmm, viskas lyg ir nieko dėl turinio, bet turiu prie ko prikibt. Esi lietuvaitė ir atrodo pakankamai išsilavinusi, kad mokėtum rašyt taisyklingai. Kalbu apie skyrybą: visus tuos kablelius ir kitus ženklus nevietose. Padirbėk su tuo ir blogg'o lygis iškart pakils iki riebių dešimties balų. O šiaip viskas super duper, šaunuolė panelė, tikrai geros idėjos ir visa kita. Taip ir toliau. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kai rašau ,savaime man dedasi kableliai .Jei pradėčiau dar ir gilintis į skyrybą pačią , užtruktų ilgiau berašant blog'ą. Na, bet, ačiū, už patarimą. :)
      Bandysiu ,jei išeis. Pranešk.
      ~
      Thanks again

      Delete