Pages

Tuesday, July 3, 2012

Liepos 1 ,Liepos 2

Vakar ir šendien anoniminiai prašymai,rašyt blogą greičiau , taigi štai jūsų blog'as, nežinau lyg ir nieko ypatingo čia nebus  parašyta ,mano manymu .
 Liepos 1 buvau pusbrolio gimtadienyje kartu ir draugė ėjo,nes ją pakvietė . WEIRD
Viską susiruošėm ir nuvarėm , bet oras tai žiaurus buvo,žaibavo , škvalas.. Bet gerai,kad praėjo.
Pasibuvom ir panašiai , o vėliau turėjo rodyti futbolą Italai vs Ispanai . Ėjom žiūrėt,gėrėm alų ir  valgėm šašlykus. Nelabai mėgstu fulę , bet su drauge buvom už Italus !!!Žiūrėdami fulę, kalbėjom, tyčiojomes iš vieno esančiojo kartu ir etc .
Bajeris(1) . Taip sėdžiu , draugas kažkam sms rašo , po kelių min gaunu sms , žiūriu tas draugas rašo  :'' 4:0 Ispanai laimi, gražuole'' ,oj žvengiau,nepažiūrėjo kam išsiuntė : D FAIL
Tarpkitko , juokiausi iš draugo,nes jo akei nelaimė nutiko , jis šaulys ir vyko naktinis žygis kažkoks ir į šaką su akim davėsi. OMG tai kai pamačiau, vienas vyzdys išsiplėtes, o kitas ne, kaip pavartojęs kažko atrodė.
(įkelsiu nuotrauką).

Laimėjo ISPANAI, why why  : (( Bet ne esmė, jei rimtai,nerūpi man . Kai baigėsi futbolas  ,nuvarėm į lauko virtuvę ,pasedėjom dar , vėliau dar ant supynių pasisupom ,papletkinom .
Bajeris buvo (2) :  sėdi bernas , išėjo laukan, galvojom į WC, žiūrim negrįžta, galvojom ,kad į vandenį  įlipo maudytis , žiūrim irgi nėr ten , pusbrolis skambina ,o jis atsiliepė sako : namie aš jau' : DD matyt limitas buvimo jam buvo nustatytas.   Bet tai protingas, nepasakęs pabėgo . Vėliau ėjom šeip pasivaikščioti , apėjom visur, žmonės žadinom ,ir šeip šokių tokių nesamonių pridarėm ... OMG
Tai namo grįžau apie 4h , jau šviesu buvo,bet dar nenorėjau miegoti, tai dariau gif'us ir šeip nolaifinau .
 
      



Matot ? : D
Hahah
Šendien ryte gavau mažą kačiuką senelis atnešė :ddd
Aww, visą dieną galvoju kaip jį pavadinti. 
Daug pasiūlymų davė Ignas : D
Gal tavo vardu tikrai pavadinti ,Ignai ? 
O gal Tekila, ar Demonas  ,Paryžius ?
Padėkit sugalvoti  : oo 



SIŪLYK VARDĄ .
KOKĮ KIETĄ !!
: ) 
http://www.formspring.me/agatheFox
Atia

4 comments:

  1. Sveika, pati rašau blogą ir noriu tokio ne į temą klausimo paklaust, kaip šalia komentarų uždėjai tas reakcijas? :D o katinukas labai gražuus :) sugalvok kokį netradicinį vardą :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Reakcijas? hm tuoj pažiūrėsiu.
      Dizainas-Išsidėstymas.Išlenda ten viskas paspausk ant blog posts 'redaguoti' ir ten rasi reakcijas ir visą kitą. (:
      Deal : )

      Delete