Pages

Friday, July 13, 2012

KATINIAUJAM.DIRBAM.ŽIŪRIM

Šiandien keistai elgiuosi. Iš lovos išlipau apie  4h , užsimiegojau su katinu .. Na čia savaime aišku,kad ėjau vėlai miegoti,todėl taip astikėliau,o dar nesusistačius žadintuvo buvau  .
Tai vat , atsikėliau ,pasedėjau prie pc ir supratau ,kad reikia kažko imtis , nes man akys skauda jau nuo kompiuterio ir šeip , jau sugadinta rega, labiau nesinori gadintis . Taigi nuėjau griebti žolę , jos buvo daugybę kieme . Oho, jaučiuosi kažkaip geriau ,kai kažką esu padarius iki galo  pati ,ir netingėjau .Geras jausmas ,žodžiu. !!
Vakar t.y naktį uždaviau daugybę klausimų per FS. Kaip jus taip greitai atsakot į klausimus ?  šiandien prisėdus prie pc ,jau sulaukiu anoniminių žinučių,kad reikia dar klausimų.. Nu pavarot : ))
Neskaitant klausimų žiūrėjau nuotraukas , interjerą ir panašiai. Kažkaip užkibau ant interjero dizaino spec. Labai patinka kažką daryti .. Uh ypač mėgstu baltus ,šviesius kambarius,baldus.. Bet tam reikalinga matematika.. O ji man taip nesiseka O.Omindfuck.. Daug kam nesiseka.. Ir įdomu kodėl  -.-
  ~
Jau beroc antra savaitė prasidėjo kaip turiu tą savo mažą debilą katiną (srr ,kad taip rašau,bet jis išprotėjas) .
Rytais neduoda miegoti , šokinėja į akys, drasko užuolaidas  , miauksi jei kažkas jam nepatinka ,ir jau apdraskyti spėjo mane  : ||  bet be šių minusų , fainas katinas. Neseniai jį prausiau , nedok Dieve ,kai cypė ,vandens kaip velnias kryžiaus bijo, bet tegu pripranta .. HEHE .
 


Biški miegam  : ))
O čia ką vakar šiektiek žiūrėjau  .. 
Ir kas man patinka .
Čia tokia 'mada' gal , vakar chatinau su draugu , siunčiam ft virtuvių ,ir rašom,kas ką pakeistų joje ir pnš .
LOl



The END  
 : ) 
jei ko nori paklausti 
http://www.formspring.me/agatheFox
 

4 comments:

  1. bet jau kiciaus mielumas ir gražumas! įsimylėjau <3
    -
    comethemorning.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nebuk tik zoofilė :OO ačiū už žodžius : ))

      Delete
  2. Pritariu ankščiau rašiusiai, be galo mielas kačiukas :D

    ReplyDelete