Pages

Friday, June 29, 2012

Lyg ir normaliai čia..

Dabar yra beveik 4h ryto. Užsimaniau parašyti blog'ą ,nes diena tingėsiu .
Prieš pora dienų, draugė pasakė,kad vienam projekte kažkokiam 'mainų' yra dvi vietos keliauti į Ispaniją už 300lt . O už išlaidas Ispanijoje apmoko rengėjai . Galvojau wow, nuvarysim į Ispaniją , kietai . Kol prisiprašėm tėvų varyti,net keiktis norisi užėmė mūsų vietas iš kitos šalies kažkokie atsiprašant LOPAI !!!Jei ne tie lopai pirmadienį būtumėm išskrydusios į Ispaniją visai savaitei ,o nuotraukų kokių būtų buvę, nė nekalbu.. . O dabar ką čia CRY CRY  : (( NESISEKA .
Neina net paveikslėlių įkelti SPAIN, išmeta tik futbolininkus !!!! -.-

O ten taip šilta, bučiau įdegus, nigga bučiau ,ech damn it.
Pasiraukėm su ją ,kad neišėjo varyti,bet Lietuvoje gal ką nuveiksim . Į stovyklą maybe nuvarysim savaitei ir rugpjūčio mėn į Karklę. O gal dar kur, nežinau , žodžiu .
    Visą birželį beveik buvo blogi orai , vakar buvo blogas oras ,lijo. O šendien mane anksti prižadino mama, saulė kepino . Mama užvarė mane pas senelį ravėti daržų , biški paravėjau ir su kačiukais pažaidžiau .Miau
O tas ravėjimas kai saulė kaitino... ĮDĖGIAU tragiškai .  Nuo maikutės dryžiai ..Nu siaubas vienu žodžiu , skauda nugara , teks rytoj degintis ,kad neismatytų tų dryžių žiauriu . : |
Oh yeahh . Vakare grįžusios , mama kepė vištą (nom nom)  ,norėjau pakviesti draugę, bet kur jau, neatėjo ta višta. (Jei matai pacia šį post'ą ,žiūrėk ką praleidai).


Nerealiai gražiai atrodo tiesa  ? 
C.C
Oh my God.
-
Alright. Nenaudojau jokio kito prožektoriaus , o tą pati kurį matėt senesnėse nuotraukuose.
Magija .. Spalvą pakeičiau.
Ne, juokauju.. 

IKI
http://www.formspring.me/agatheFox
Klauskit ką norit sužinoti.

5 comments:

  1. as ant tiek buka tai norejau paklaust..kai ten su tuo uzlaikimu zaidi tai kai braizai turi fotografuot ar po viso to pabraizymo...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nusistatai fotike išlaikymą ant pasirinkto laiko ten sec yra surašytos.Per tą laiką turi piešti , o fotikas viską užfiksuos ką pieši.

      Delete
  2. ant M cia tos programos fotkinai?:D

    ReplyDelete
  3. ant M cia tos programos fotkinai?:D

    ReplyDelete