Pages

Monday, June 18, 2012

BACK !

Neatsimenu čia kelintadienis buvo,bet tikriausiai šeštadienis.
Kai visada su drauge dviračiais važinėjomes , užsinorėjom šašlykų . Paprašėm mamos ,kad nupirktų,o tuo tarpu mes linksmai pasivažinėjome' ,aš su riedučiais atsisėdau ant draugės dviračio bagažinės,o ji pedaliavo' Irr važiiuoooojaaammm, aaaa , kojom masažas geras buvo : DD
Gal puse valandos taip važinėjome, vėliau ant viena kitos stūmėm , mėtėmės kažkokiais medžių žiedais ar kas ten tokio.. 
Vėliau draugei teko išvažiuoti trumpam namo,o manęs mama paprašė nuvažiuot pas senelį . Ok sutikau. Bevažiuodama perjunginėjau bėgius, pedalai atsilaisvino, ir kojas patarkavau(tiksliau kojos pirštus) ..Kai žiauriai,galvojau nagus nusiroviau, nuėjau kažkaip iki senelio, ir vėliau namo . AUČ AUČ .  Bet gerai,kad netaip žiauriai nusitarkavau pirštus. Tikiuosi užgys.
 Besėdama ir prižiūrėdama  šašlykinę pamačiau kaip pravažiavo greitoji , ir draugei parašiau,kad  nusitarkavau pirštus , nejaučiu jų ,ir kad greitoji pas mane atvažiuoja .Xoxo iš pradžių nepatikėjo,o vėliau kai jau pas mane atvažiavo,sako 'rimtas netoli tavęs stovi greitoji,galvojau rimtai tave išveš' . Aš pasižiūrėjau į ją 'Juokavau'. 
 Kepėm šašlykus , ale alaus turėjom , ir mūsų uodai bent nekandžiojo !!!
\Kai pavalgėm, prisislinkom prie ugnies labiau ir valgėm toliau , dainavom nesamones ir šeip pletkinom ir taip užsitesėm iki vidurnakčio. !!
LABAI fainai pasibuvom !!

Miau Miau .
su guminiais ratukais

LT PROJECT X,guli :DDD

No comments:

Post a Comment