Pages

Friday, February 17, 2012

30 S.T.M

Jau praėjo 3mėn ir 12d(maždaug) nuo 30 Seconds to Mars koncerto!
 Puikiai atsimenu,kai eilėje stovėjom su drauge beveik valandą ,o žmonių tiek daug , stumdėsi ,klykavo ,ant kojų lipo (auučč)..Visi susispaude buvo ,kad greičiau pasiekt duris ir įeiti ,nebuvo beveik kuom kvepuot .
 Apsauginiai ,kad kaip keista,vos atlaikė visus.
    Su drauge įėjusios , bėgom greičiau prie rubinės paduot striukes ir bėgt kuo arčiau scenos . So, atidaviusios striukes , įbėgom į salę (stovimas bilietas)  , jau buvo nemažai žmonių ,prasibrovėm šiektiek arčiau scenos, ir įstrigom dar kažkokių durnių gaujos, kurie klykavo ,stumdėsi belekaip , na kaip pasakius neblaivi šiektiek buvo .
Stovėjom pusvalandį , pasirodė ne 30STM,o  suomių duetas „TV OFF“ , stambi motera tokia , nieko apie ją nežinojau rimc, gal 6 dainas padainavo,ir jau ji man nusibodo,nes laukiau Jarėd Leto,o ne jos ..
Po geros valandos , pagaliau nerealiai įžengė ir 30S.T.M !!^^ Scena buvo papuošta su simboliu – baltu linija perskrostu trikampiu.
Visa publika iškart  dainavo su Jared.L  ir išsijudino,mžo ms su drauge nuo tų visų bangavimų žmonių ,prasibrovėm prie pailgos scenos , taip arti ,kad OMG OMG!!
Prarėkiau visą balsą .
Po gerų dainų ,Jared'as pakvietė  viena iš pusblikos 'Sauliu' ,kuris iš baimės vos pajėgė kalbėti angliškai , kai Jared'as paprašė pasakyt ką nors garsiai visiems ,jis negalėjo, netekęs žado buvo,ne iš pirmo karto pavyko jam sušūkti  ką nors gero !!Bet pavyko !: DD Ir tuomet Jared'as sušuko jam  „Tu – mano stiliaus vaikinas, man tu patinki“ : DD
Vėliau Saulius liko scenoje iki pabaigos .
Po kelių dainų iš dangaus  pradėjo kristi pripučiami žaislai 'kamuoliai,banginiai' ir lapukai .Iš pradžiu pagalvojau kas čia per shit krenta iš dangaus,vėliau tik kai atklijavau lapukus nuo savęs ten buvo šūkiai grupės .(Dar turiu beroc jų pora).
Žodžiu koncertas buvo puikus ,norėčiau pakartot,tikiuosi jie čia apsilankys dar ne vieną ir ne du kartus ^^
   Turiu gal 7 video , būtų neblogai juos įkelti,bet man tiesiog nepakrauna ..Tikra nesamonė.



No comments:

Post a Comment